Nimic mai simplu…

Când oamenii sunt liberi să facă ce vor, de obicei se imită unii pe alţii

Egoismul sexual feminin 16+

Posted by Cafea cu menta on January 25, 2007

006.jpgMi-am adus aminte acum doua zile, in urma unor discutii ce le-am purtat cu niste colege de facultate, de ce-am considerat femeia mereu o “rasfatata” din punct de vedere al interactionarii sexuale a acesteia cu barbatul. 😀

1. Femeia are o multitudine de puncte erogene. Practic orice zona a corpului femeii poate fi un punct erogen odata stimulate cele clasice, care sunt si ele multe (gat, sani, spate, incheieturi, degete, interiorul coapselor 😉 etc ).

2. Femeia este mult mai receptiva la stimulii senzitivi olfactivi si tactili, ceea ce amplifica placerea cerebrala pe care aceasta o traieste in timpul preludiului sau a actului sexual in sine, fata de barbat, pentru care stimulii sexuali principali sunt cei vizuali.

3.  Femeia poate incita barbatul cu aproape orice parte a corpului, prin privire si chiar jucandu-se cu ea singura [yummy] 😀 . Puneti un barbat sa faca asta in fata unei femei…sa vedeti ce iese 🙂 🙂

4. In timpul actului sexual, bineinteles, daca e facut cum trebuie 🙂 , femeia experimenteaza pana la zeci de senzatii si trairi diferite, succedate extrem de rapid

5. Majoritatea femeilor NU stiu si nici nu le intereseaza ca ejacularea barbatului este un fenomen pur mecanic si NU este acelasi lucru cu orgasmul acestuia, barbatul avand orgasm in adevaratul sens al cuvantului relativ rar.

6. Femeia poate avea pana la 5 tipuri de orgasm: vaginal, clitoritidian, labial,  anal si cerebral. Femeia poate avea 3-4 orgasme simultan, iar curba de revenire a excitatiei dupa un orgasm este foarte mica. (capacitatea unei femei de a incepe un nou act sexual este aproape imediata, fata de 5  pana la 15 minue pentru un barbat).

7. Aproximativ 70% dintre femei, odata satisfacute, uita de reciprocitatea momentului, fata de 40% dintre barbati care se gandesc doar la propria placere.

8. Daca femeia nu vrea, barbatul se resemneaza… Daca barbatul nu vrea, femeia il convinge…

9. Femeia poate sa mimeze un orgasm, fata de barbatii care nu pot nicidecum mima o erectie. 🙂

Advertisements

4 Responses to “Egoismul sexual feminin 16+”

 1. hai ca a prins bine discutia aia…am aflat si eu niste treburi,niste chestii 🙂

 2. XTM said

  pai cum ai vrea sa mimez o erectie ? hahahaha. Hai ca cu orgasmul mai merge, ca poti sa mimezi si daca esti barbat, dar erectia n-ai cum ! Daca stau sa ma gandesc asa, oare de ce femeia se arata mai des nesatisfacuta decat barbatul, ea care are parte de atatea tipuri de orgasme, pe cand noi suntem cam limitati la ceva ” rar” cum ziceai tu, si cu pauze :P. Oarecum bizar.

 3. femeile in general sunt bizare… sau… neintelese, cum zic ele.

 4. Vera said

  Da măi băieţi, or avea femeile – în general – mai multe tipuri de orgasme, dar nu toate femeile experimentează toate tipurile astea. Aşa că nu ne mai invidiaţi atâta 🙂 Mă rog…

  Şi acum să râdem un pic.

  Q: Cum faci fericită o femeie ?
  A: O plimbi, o scoţi la restaurant, îi aduci flori, îi cumperi cadouri, o răsfeţi, o menajezi, o o seduci mereu cu ceva nou, etc.

  Q: Cum faci fericit un bărbat ?
  A: Îl laşi să se joace cu sânii tăi.

  😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: